12.13.2007

3ª edició "CASABLANCA CUP" 2007

Sant Boi de LLobregat, a 1 de desembre de 2006.
Per la present ens complau informar-les de un dels events més destacats de la nostra localitat, es tracta de la tercera edició del nostre torneig de nadal "CASABLANCA CUP`07",
Dirigit a infantils de primer any que tindrà lloc els dies 17 i 18 de desembre a les nostres instal.lacions de gespa artificial.
El nostre objectiu es congregar el major nombre de clubs de la nostra comarca junt amb els millors clubs de futbol base de Catalunya, amb la finalitat de recaptar fons per a la ONG catalana "ESPORT SOLIDARI INTERNACIONAL" que ajuda a la formació i escolarització de nens del tercer mon, per mitjà de activitats esportives. El preu de la entrada serà de 2 €.
El torneig consta de dues fases:
Primera fase (dilluns 17): vuit equips, dividits en dos grups de 4. el guanyador es passarà directament a la fase final. LES MILLORS ENTITATS DEL BAIX LLOBREGAT pendrà part en aquesta fase, FC SANTBOIÀ, CD MARIANAO POBLET, PALLEJÀ CF, UD VILADECANS, PRAT AE... entre d`altres. Els partits començaran a les 18:00 h. I la final tindrà lloc a les 21:30 h.
Fase final: (dimarts 18): L`equip campió de la primera fase, RCD ESPANYOL, FC BARCELONA (campió de les edicions 2005 i 2006), UE CORNELLÀ, CE EUROPA, CF BADALONA i el FC CASABLANCA. Els partits començaran a les 18:00 h. I la final a les 21:30 h.
Es disputarà en la modalitat de futbol-7, amb la reglamentació de la Federació Catalana de Futbol.
Sense un altre particular, aprofitem la ocasió per saludar-lo molt atentament.

COMITÉ ORGANITZADOR CASABLANCA CUP `07

No hay comentarios: